Sul läheb vaja | |
---|---|
400 g | kikerherneid (1 purk) |
1 sl | tahiinit |
4 sl | oliiviõli |
2-3 | küüslauguküünt |
1 | röstitud paprika (võib ka purgist) |
1 | sidruni mahl |
1 tl | karrit |
soola ja musta pipart | |
jahvatatud tšillihelbeid | |
Serveerimiseks: | |
India leiba naani | |
1 kg | Broileri kintsulihasteik kolme juustuga |
Nõruta kikerherned ja loputa sõelal voolava vee all, kuni enam vahtu ei tule. Kalla kombaini koos tahiini, sidrunist pressitud mahla, oliiviõli, küüslaugu, karri ja tükeldatud punase röstpaprikaga. Surista ühtlaseks, maitsesta soola-pipra ja tšillihelvestega. Sobib hästikintsuliha ja naaniga!
Retsept: Lia Virkus
Foto: Jaan Heinmaa