Quesadillad broileri, ananassi ja sinihallitusjuustuga

Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

4 Eestimaise broileririnnafilee minutipihv
8 keskmise suurusega täisteratortiljat
120g juustu
100g sinihallitusjuustu
120g ananassitükke omas mahlas (konserv)
120g konservmaisi
0,5 hakitud punast tšillit
peotäis hakitud koriandrit
soola, pipart
pisut õli praadimiseks

Valmistamine

Kuivata broileri minutipihvid ja maitsesta kergelt soola-pipraga. Kuumuta pannil pisut õli ja prae pihve mõlemalt poolt u 1-2 minuti jagu. Tõsta pihvid lõikelauale, lase minutike puhata ja lõika seejärel terava noaga õhukesteks viiludeks. Pese ja kuivata pann ning lase keskmisel kuumusel tuliseks (ilma õlita). Samal ajal kui pann kuumeneb jaga neljale tortiljale pool riivitud juustust, sinihallitusjuust, ananassitükid, mais, tšilli ja koriander. Puista peale järelejäänud juust ja kata täidis ülejäänud tortiljadega. Kuumuta ükshaaval alustuseks u 1 minut, seejärel pööra ettevaatlikult ringi ja küpseta ka teiselt poolt kuni juust sulanud ja tortilja pooled kenad ja krõbedad. Korda sama ka ülejäänud kolme quesadillaga. Lõika küpsenud quesadillad neljaks ja serveeri hakitud koriandriga üle puistatult.