Retseptid

Puravikupasta kanaga

Koostisosad

Sul läheb vaja
400 g Easy to Fry
Puraviku-röstsibula kanafileeribad
250 g spiraalpastat, nt fusilli
200 g kirsstomateid
250 g suvikõrvitsat
Suur peotäis rukola salatit
Soola
Praadimiseks:
Õli
Serveerimiseks
Röstsibulat või riivitud juustu

Valmistamine

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks ehk al dente. Nõruta sõelal. Samal ajal poolita ja viiluta suvikõrvits, pruunista pannil ja maitsesta vähese soolaga. Pese ja poolita tomatid, pese ja kuivata rukola salatilehed. Prae pannil kanaribad. Sega kuuma pasta, tomatite, suvikõrvitsa ja rukolaga. Kaunista röstitud sibulaga või riivitud juustuga. Kanafileeribad on nii mõnusa seene-sibula maitsega, et pastaroog peale soola-pipra muud kastet ega maitsestust ei vajagi.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa