Sul läheb vaja | |
---|---|
400 g | Easy to Fry Puraviku-röstsibula kanafileeribad |
250 g | spiraalpastat, nt fusilli |
200 g | kirsstomateid |
250 g | suvikõrvitsat |
Suur peotäis | rukola salatit |
Soola | |
Praadimiseks: | |
Õli | |
Serveerimiseks | |
Röstsibulat või riivitud juustu |
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees peaaegu pehmeks ehk al dente. Nõruta sõelal. Samal ajal poolita ja viiluta suvikõrvits, pruunista pannil ja maitsesta vähese soolaga. Pese ja poolita tomatid, pese ja kuivata rukola salatilehed. Prae pannil kanaribad. Sega kuuma pasta, tomatite, suvikõrvitsa ja rukolaga. Kaunista röstitud sibulaga või riivitud juustuga. Kanafileeribad on nii mõnusa seene-sibula maitsega, et pastaroog peale soola-pipra muud kastet ega maitsestust ei vajagi.
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa