Peekoni-kanaampsud

Koostisosad

Sul läheb vaja
400 g Eestimaine broileririnnafilee
1 pakk ehk 500 g pärmi-lehttainast
3 muna
200 g kodujuustu
200 g toorsuitsupeekoni kuubikuid
hakitud murulauku
soola ja pipart

Valmistamine

Rulli tainas lahti ning vajuta sellesse klaasiga ringid. Aseta tainaringid muffinivormi.

Munasegu valmistamiseks sega kolm muna, kodujuust ja maitsesta segu soola-pipraga. Aseta iga muffinivormi põhja toorsuitsupeekoni kuubikud ja kanaliha tükid. Retsepti sobib hästi eelmisel päeva õhtusöögist järele jäänud kanaliha või pannil praetud kanafilee. Lisa igasse korvikesse supilusikaga muna-kodujuustu segu. Raputa ampsudele hakitud murulauku.

Küpseta korvikesi 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni need on küpsenud ja saanud kuldpruuni jume. Serveerimisel raputa ampsudele veel värsket murulauku!