Sul läheb vaja | |
---|---|
400 g | Eestimaine broileririnnafilee |
1 pakk ehk 500 g | pärmi-lehttainast |
3 | muna |
200 g | kodujuustu |
200 g | toorsuitsupeekoni kuubikuid |
hakitud murulauku | |
soola ja pipart |
Rulli tainas lahti ning vajuta sellesse klaasiga ringid. Aseta tainaringid muffinivormi.
Munasegu valmistamiseks sega kolm muna, kodujuust ja maitsesta segu soola-pipraga. Aseta iga muffinivormi põhja toorsuitsupeekoni kuubikud ja kanaliha tükid. Retsepti sobib hästi eelmisel päeva õhtusöögist järele jäänud kanaliha või pannil praetud kanafilee. Lisa igasse korvikesse supilusikaga muna-kodujuustu segu. Raputa ampsudele hakitud murulauku.
Küpseta korvikesi 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni need on küpsenud ja saanud kuldpruuni jume. Serveerimisel raputa ampsudele veel värsket murulauku!