Retseptid

Pealinna salat suitsukanaga

Koostisosad

Sul läheb vaja
6 kartulit
3 muna
300 g Suitsukanakuubikud
3 soolakurki
2 dl konservherneid
2 dl majoneesi
1 dl hapukoort
3 rohelise sibula vart
2 sl hakitud peterselli ja tilli
soola, pipart

Valmistamine

Keeda pestud, kuid koorimata kartuleid 15-20 minutit kergelt soolaga maitsestatud vees kuni need on noaotsaga katsudes seest kenasti pehmed, jahuta ja koori. Aseta munad keevasse vette ja keeda 10 minutit. Jahuta külmas vees. Lõika kartulid, munad ja kurgid ca 1 cm läbimõõduga kuubikuteks, lisa konservherned, suitsukana ja hakitud roheline sibul. Sega majonees ja hapukoor kokku, lisa ürdid, sool-pipar ja julge sorts konservherne ja/või kurgivedelikku, et kaste saaks pisut vedelam. Sega kõik kokku ja lase enne sreveerimist külmikus tunnijagu maitsestuda.

 

* suitsukana asemel võid kasutada ka tükeldatud eelmise päeva ahjukanast järele jäänud liha.

6 inimest
Seotud tooted