Sul läheb vaja | |
---|---|
200 g külma küpsetatud | Klassikaline ahjubroiler |
200 g | täistera penne pastat |
1 | punane paprika |
200 g | konservmaisi |
3 sl | hakitud värsket peterselli (+1 sl serveerimiseks) |
3 sl | majoneesi |
2 sl | maitsestamata jogurtit |
soola, pipart |
Keeda pasta vastavalt paki juhendile soolaga maitsestatud rohkes vees pehmeks. Kurna ja loputa külma veega, et makaronid täielikult jahtuksid ja tõsta sõelale nõrguma. Tükelda kana ja paprika ning sega maisikonserviga. Seda ei ole tarvis kurnata. Lisa jahtunud pasta. Sega kastmeks kokku majonees ja jogurt ning petersell, maitsesta soola-pipraga, lisa salatile ja sega kõik korralikult läbi . Võimalusel lase enne serveerimist veidi maitsestuda, aga võid ka kohe serveerida. Soovi korral puista peale veel hakitud peterselli.
Retsept ja foto: Britt Paju