Pastasalat kanaga

Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

200 g külma küpsetatud Klassikaline ahjubroiler
200 g täistera penne pastat
1 punane paprika
200 g konservmaisi
3 sl hakitud värsket peterselli (+1 sl serveerimiseks)
3 sl majoneesi
2 sl maitsestamata jogurtit
soola, pipart

Valmistamine

Keeda pasta vastavalt paki juhendile soolaga maitsestatud rohkes vees pehmeks. Kurna ja loputa külma veega, et makaronid täielikult jahtuksid ja tõsta sõelale nõrguma. Tükelda kana ja paprika ning sega maisikonserviga. Seda ei ole tarvis kurnata. Lisa jahtunud pasta. Sega kastmeks kokku majonees ja jogurt ning petersell, maitsesta soola-pipraga, lisa salatile ja sega kõik korralikult läbi . Võimalusel lase enne serveerimist veidi maitsestuda, aga võid ka kohe serveerida. Soovi korral puista peale veel hakitud peterselli.