Sul läheb vaja | |
---|---|
250 g | Eestimaine broilerikintsuliha |
150 g | aasiapäraseid munanuudleid |
1 sl | peeneks hakitud ingverit |
100 g | brokolit |
100 g | pruune šampinjone |
1 | porgand |
1 | küüslauguküüs |
peotäis maapähkleid | |
hakitud rohelist sibulat | |
mungoaidusid | |
Kaste: | |
1 sl | maapähklivõid |
3 sl | sojakastet |
0,5-1 sl | aasiapärast tšillikastet |
sorts laimimahla |
Keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele. Sega kokku kaste. Rösti maapähklid kergelt kuival kuumal pannil ja tükelda. Lõika broileri kintsuliha u 3 cm läbimõõduga tükkideks, maitsesta kergelt soola-pipraga ja pruunista kuumal pannil õlis. Eemalda kana pannilt. Lisa hakitud ingver ja küüslauk ning minuti pärast ka tükeldatud brokoliõisikud, seened ja tükeldatud või ribadeks lõigatud porgand. Kuumuta segades paar minutit, seejärel lisa kana, nuudlid ja kaste ning sega ja kuumuta veel u 5 minutit. Serveerimisel puista peale hakitud rohelist sibulat, mungoaidusid ja röstitud maapähkleid.
Retsept ja foto: Britt Paju