Retseptid

Nuudlid kana, köögiviljade ja maapähklitega

Koostisosad

Sul läheb vaja
250 g Eestimaine broilerikintsuliha
150 g aasiapäraseid munanuudleid
1 sl peeneks hakitud ingverit
100 g brokolit
100 g pruune šampinjone
1 porgand
1 küüslauguküüs
peotäis maapähkleid
hakitud rohelist sibulat
mungoaidusid
Kaste:
1 sl maapähklivõid
3 sl sojakastet
0,5-1 sl aasiapärast tšillikastet
sorts laimimahla

Valmistamine

Keeda nuudlid vastavalt pakendi juhistele. Sega kokku kaste. Rösti maapähklid kergelt kuival kuumal pannil ja tükelda. Lõika broileri kintsuliha u 3 cm läbimõõduga tükkideks, maitsesta kergelt soola-pipraga ja pruunista kuumal pannil õlis. Eemalda kana pannilt. Lisa hakitud ingver ja küüslauk ning minuti pärast ka tükeldatud brokoliõisikud, seened ja tükeldatud või ribadeks lõigatud porgand. Kuumuta segades paar minutit, seejärel lisa kana, nuudlid ja kaste ning sega ja kuumuta veel u 5 minutit. Serveerimisel puista peale hakitud rohelist sibulat, mungoaidusid ja röstitud maapähkleid.

Retsept ja foto: Britt Paju