Retseptid

Mojito-broilerikoivad

Koostisosad

Sul läheb vaja
6 Eestimaine broileripoolkoib
3 laimi
2 sl viinamarjaseemneõli
3 sl rafineerimata roosuhkrut
3 sl heledat rummi
peotäis hakitud mündilehti
soola, pipart
Serveerimiseks laimisektoreid & mündilehti

Valmistamine

Sega kokku laimaimahl ja riivitud koor, hakitud mündilehed, õli, suhkur, rumm ja sool-pipar. Kuivata poolkoivad majapidamispaberiga ja hõõru marinaadiga kokku ja jäta vähemalt paariks tunniks maitsestuma. Veelgi parema tulemuse saad kui paned koivad koos marinaadiga triipkinnitusega kilekotti ja jätad külmkappi üle öö maitsestuma. Grilli maitsestunud koibi vaiksemal kuumusel ja kaane all  u 25 minutit vahepeal neid keerates. Võid koivad ka 200 kraadises ahjus 20 minuti jooksul peaaegu valmis küpsetada ja grillil neile 10 minuti jooksul viimase suitsuse lihvi anda. Serveeri koos laimiviiludega ja puista peale mündilehti.

3-6 inimest
Seotud tooted