Sul läheb vaja | |
---|---|
GRILLMIX Pooltiib teriyakimarinaadis ja poolkoib paprika-tšillimarinaadis | |
1 purk (300 g) | konserveeritud läätsesid |
250 g | kollaseid ja punaseid kirsstomateid |
1 | kollane paprika |
1 | väike punane sibul |
1 | avokaado |
suur peotäis hakitud siledalehelist peterselli | |
Mee-sinepi vinegretikaste: | |
1 | sidruni mahl |
3 sl | oliiviõli |
1 tl | Dijoni sinepit |
1 tl | mett |
Nõruta läätsed sõelal ja loputa rohke külma veega, kalla kaussi. Sega kokku salatikaste ning lisa nõrutatud läätsedele. Maitsesta soola ja pipraga, sega läbi.
Pese ja poolita tomatid, tükelda paprika ja viiluta poolitatud sibul õhukeselt. Koori avokaado ja lõika kuubikuteks. Sega ettevalmistatud köögiviljad kastmes marineerunud läätsede hulka koos rohke hakitud maitserohelisega.
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa