Retseptid

Küüslaugu-ürdimarinaadis grillitud baklažaaniviilud

Koostisosad

Sul läheb vaja
Šašlõkk kolme juustuga
1 (u 400 g) keskmine baklažaan
50 g Cheddari või parmesani juustu laaste
Marinaad:
2 küüslauguküünt
5 sl oliiviõli
soola, pipart
peotäis peterselli
paar rosmariinioksa

Valmistamine

Lõika baklažaanist 6–8 piklikku viilu. Purusta küüslauguküüned, haki ürdid ja sega oliiviõliga, maitsesta soola ja pipraga. Laota baklažaaniviilud küpsetuspaberile ja pintselda marinaadiga ümbertringi kokku. Jäta 30 minutiks kuni tunniks marineerima ja grilli mõlemalt poolt küpseks. Puista peale juustulaaste ja serveeri koos lihaga.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa

4 inimest
Seotud tooted