Retseptid

Küpsetuspaberis aurutatud kanafilee

Koostisosad

Sul läheb vaja
1 Eestimaine broileririnnafilee
100 g kartulit
5 kirsstomatit
20 g paprikat
1 küüslauguküüs
paar tüümianioksa või pisut kuivatatud tüümiani
1 tl oliiviõli
soola, pipart

Valmistamine

Kuivata kanafilee majapidamispaberiga ja maitsesta kergelt soola-pipraga. Koori kartul ja lõika õhemateks viiludeks. Koori ja viiluta ka küüslauguküüs ning poolita tomatid ja tükelda paprika. Voldi küpsetuspaberileht (u 38×42 cm) keskelt pooleks ja lahti tagasi. Voltimisjoone lähedale paberi keskel lao kartulid, küüslauk, tomatid ja paprika ning aseta nendele kanafilee. Lisa tüümian ja vala üle oliiviõliga. Vii vaba paberipool nüüd üle täidise ja rulli küpsetuspaberiääred koos poolkaarekujuliselt kokku, nii et täidis jääks justkui paberist pelmeeni sisse peitu. Jäta õhule liikumisruumi ja ära rulli paberit liiga tiheldalt kokku. Küpseta 180-kraadises ahjus u 25 minutit. Lase 5 minutit paberis veel „tõmmata“ ja seejärel serveeri. Paku soovi korral kõrvale ka värsket salatit. Kui sööjaid on rohkem, valmista igaühele oma „kanapakk“.

Retsept ja foto: Britt Paju

1 inimest
Seotud tooted