Retseptid

Kreemjas ricotta-suvikõrvitsa viinerivorm

Koostisosad

Sul läheb vaja
300 g Talleggi kanaviiner
400 g Õrnsoolast ricotta kohupiima
300 g Pärmi-lehttainast
200 g Suvikõrvitsa viljaliha
70 g Riivjuustu
1 dl Kohvikoort
1 tl Soola
1/4 tl Muskaati
2 Muna

Valmistamine

Esmalt riivi suvikõrvits jämeda riiviga ning sega ricotta ja riivjuustuga. Klopi munad kohvikoorega lahti ja maitsesta soola ning muskaadiga. Lisa munasegu ricottasegule ja sega korralikult läbi. Lehttainas suru võitatud ümara 24 cm läbimõõduga koogivormi põhjale ja servadesse ning vala põhjale pool ricottasegust. Vahele lao viineritükid ja peale vala ülejäänud täidis. Küpseta vormi 200 kraadi juures eelkuumutatud ahjus 45- 50 minutit.

6-8 inimest 75 minutit
Seotud tooted