Retseptid

Kookospiimas küpsenud kana suvikõrvitsasalatiga

Koostisosad

Sul läheb vaja
400 g Eestimaine broileririnnafilee sisetükk
400 ml kookospiima
1 sl sojakastet
poole laimi mahl ja 1 tl riivitud koort
1 suvikõrvits
1 pikk kurk
peotäis koriandrilehti
2 sl aasiapärast magusat tšillikastet
sorts laimimahla
meresoola

Valmistamine

Vala kookospiim sügavamasse panni ja maitsesta sojakastme, laimimahla ja –koorega. Lisa broileri sisefileed ja lase madalal tulel u 10 minutit haududa vahepeal kanatükke keerates. Tõsta pann tulelt ja lase kookospiimas seistes pisut jahtuda. Samal ajal valmista salat. Selleks lõika suvikõrvits ja kurk peenteks pikkadeks ribadeks ( hea on selleks kasutada näiteks julienne’i lõikurit). Sega kokku kaste ja lisa koos koriandriehtedega köögiviljadele. Serveeri koos tükeldatud kookoskanaga.

Retsept ja foto: Britt Paju