Sul läheb vaja | |
---|---|
400 g | Eestimaine broileririnnafilee sisetükk |
400 ml | kookospiima |
1 sl | sojakastet |
poole laimi mahl ja 1 tl riivitud koort | |
1 | suvikõrvits |
1 | pikk kurk |
peotäis koriandrilehti | |
2 sl | aasiapärast magusat tšillikastet |
sorts laimimahla | |
meresoola |
Vala kookospiim sügavamasse panni ja maitsesta sojakastme, laimimahla ja –koorega. Lisa broileri sisefileed ja lase madalal tulel u 10 minutit haududa vahepeal kanatükke keerates. Tõsta pann tulelt ja lase kookospiimas seistes pisut jahtuda. Samal ajal valmista salat. Selleks lõika suvikõrvits ja kurk peenteks pikkadeks ribadeks ( hea on selleks kasutada näiteks julienne’i lõikurit). Sega kokku kaste ja lisa koos koriandriehtedega köögiviljadele. Serveeri koos tükeldatud kookoskanaga.
Retsept ja foto: Britt Paju