Sul läheb vaja | |
---|---|
600 g | Eestimaine broileririnnafilee |
2 | muna |
2 dl | riivsaia |
1 dl | sojakastet |
1 dl | mett |
4 | küüslauguküünt |
2 spl | Hoisin-kastet |
1 jupp | ingverit |
Serveerimiseks: | |
veidi | rohelist sibulat |
näpuotsaga | seesamiseemneid |
maitse järgi | pastat |
Tükelda kanafilee. Vispelda munad ja kasta kana munasse, seejärel veereta riivsaias. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni kana on valmis saanud.
Kleepuva kastme valmistamiseks vala pannile sojakaste, mesi, Hoisin-kaste, lisa ka viilutatud küüslauk ja hakitud ingver. Lase keema tõusta, vähenda kuumust ja lisa pannile ka kanatükid. Sega kõik hästi läbi.
Serveerimiseks sobib hästi näiteks pasta. Tõsta peale kana koos meekastmega ning serveeri rohelise sibula ja seesamiseemnetega.