Retseptid

Kiire panniroog kanafilee, tomati ja suvikõrvitsaga

Koostisosad

Sul läheb vaja
1 Eestimaine broileririnnafilee
1 küüslauguküüs
100 g suvikõrvitsat
1 kobar väiksemat mõõtu kobartomateid
paar värsket tüümianioksa
soola, pipart
sorts sidrunimahla
killuke võid
pisut oliiviõli
keedetud punast riisi serveerimiseks

Valmistamine

Kuivata ja maitsesta filee. Kuumuta pannil õli ja või. Aseta filee, siledam pool all, pannile ning kuumuta madalamal kuumusel kaane all 4 minutit. Samal ajal poolita ja viiluta suvikõrvits u 0,5 cm laiuselt ning viiluta või haki küüslauk. Keera filee ümber, lisa küüslauk, suvikõrvits, tomatikobar ja tüümian ning pisut soola-pipart ja sorts sidrunimahla. Kata uuesti kaanega ja lase veel 4 minutit küpseda. Võta tulelt ja lase 4 minutit kaane all tõmmata, seejärel tõsta filee ja teised komponendid taldrikule. Serveeri keedetud punase riisiga ja vala kastmeks peale pannivedelik.

Retsepti autor: Britt Paju

1 inimest
Seotud tooted