Sul läheb vaja | |
---|---|
1 | Eestimaine broileririnnafilee |
1 | küüslauguküüs |
100 g | suvikõrvitsat |
1 kobar | väiksemat mõõtu kobartomateid |
paar | värsket tüümianioksa |
soola, pipart | |
sorts | sidrunimahla |
killuke | võid |
pisut | oliiviõli |
keedetud punast riisi serveerimiseks |
Kuivata ja maitsesta filee. Kuumuta pannil õli ja või. Aseta filee, siledam pool all, pannile ning kuumuta madalamal kuumusel kaane all 4 minutit. Samal ajal poolita ja viiluta suvikõrvits u 0,5 cm laiuselt ning viiluta või haki küüslauk. Keera filee ümber, lisa küüslauk, suvikõrvits, tomatikobar ja tüümian ning pisut soola-pipart ja sorts sidrunimahla. Kata uuesti kaanega ja lase veel 4 minutit küpseda. Võta tulelt ja lase 4 minutit kaane all tõmmata, seejärel tõsta filee ja teised komponendid taldrikule. Serveeri keedetud punase riisiga ja vala kastmeks peale pannivedelik.
Retsepti autor: Britt Paju