Retseptid

Kanavrapp mangosalsaga

Koostisosad

Sul läheb vaja
4 täistera tortiljat
4 peotäit salatilehti
2 Eestimaine broileririnnafilee
1 tl koriandriseemneid
0,5 tl vürtsköömneid
1 tl (suitsutatud) paprikapulbrit
soola, pipart
õli praadimiseks
Salsa:
1 avokaado
0,5 mangot
0,5 punast paprikat
100 g suvikõrvitsat
peotäis koriandrilehti
poole laimi mahl
1 punane tšilli

Valmistamine

Peenesta vürtsid uhmris ühtlaseks ja määri nendega fileed. Lase toatemperatuuril u pool tundi soojeneda, seejärel prae kaanega kaetud pannil õlis või grillil mõlemalt poolt u 4-5 minutit ning lase fileedel u 5 minutit veel kas kaane või fooliumi all puhata. Lõika avokaado, paprika, mango ja suvikõrvits u 1 cm suurusteks kuubikuteks. Lisa hakitud koriander ja laimimahl. Kata tortiljad salatilehtedega ja jaga nendele tükeldatud kanafileed ning salsa. Rulli kokku ja serveeri kohe.

Retsept ja foto: Britt Paju

4 inimest
Seotud tooted