Sul läheb vaja | |
---|---|
4 | täistera tortiljat |
4 peotäit | salatilehti |
2 | Eestimaine broileririnnafilee |
1 tl | koriandriseemneid |
0,5 tl | vürtsköömneid |
1 tl | (suitsutatud) paprikapulbrit |
soola, pipart | |
õli praadimiseks | |
Salsa: | |
1 | avokaado |
0,5 | mangot |
0,5 | punast paprikat |
100 g | suvikõrvitsat |
peotäis | koriandrilehti |
poole | laimi mahl |
1 | punane tšilli |
Peenesta vürtsid uhmris ühtlaseks ja määri nendega fileed. Lase toatemperatuuril u pool tundi soojeneda, seejärel prae kaanega kaetud pannil õlis või grillil mõlemalt poolt u 4-5 minutit ning lase fileedel u 5 minutit veel kas kaane või fooliumi all puhata. Lõika avokaado, paprika, mango ja suvikõrvits u 1 cm suurusteks kuubikuteks. Lisa hakitud koriander ja laimimahl. Kata tortiljad salatilehtedega ja jaga nendele tükeldatud kanafileed ning salsa. Rulli kokku ja serveeri kohe.
Retsept ja foto: Britt Paju