Retseptid

Kanašnitsel

Koostisosad

Sul läheb vaja
2 (u 500 g) Eestimaine broileririnnafilee
1 muna
1,5 dl jahu
1,5 dl riivsaia (soovitatavalt isetehtud)
õli praadimiseks
soola ja musta pipart
Serveerimiseks:
1 sidrun

Valmistamine

Poolita kanafileed pikuti ja vasardada kahe toidukile vahel mõlemalt poolt läbi õhukesteks ümarateks lehekesteks. Maitsesta vähese soola ja pipraga. Vispelda kahvliga supitaldrikus muna lahti sortsukese vee ning vähese soolaga. Teises supitaldrikus sega jahu sutsukese soolaga ja kolmandasse pane riivsai. Veereta vasardatud kanaliha mõlemalt poolt, esmalt  jahus, seejärel munasegus ja lõpuks paneeri mõlemalt poolt riivsaias. Prae õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks. Aseta igale lihatükile sidruniviil ja naudi koos värske redise-kurgisalatiga.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa

4 inimest
Seotud tooted