Sul läheb vaja | |
---|---|
4 tk | Eestimaine broileririnnafilee |
8 | peekoniviilu |
2 | tomatit |
0,5 | kurki |
4 | viilu juustu, nt Cheddari juustu |
100 g | marineeritud kurki |
1 dl | marineeritud sibulat |
1 dl | majoneesi |
näpuotsaga | tšillihelbeid |
maitsestamiseks | soola ja pipart |
praadimiseks | õli |
Prae 4 kanafileed, maitsesta ja tõsta kõrvale jahtuma.
Prae ka peekoniviilud. Viiluta tomatid ja pool kurki. Valmista ette ja vajadusel viiluta marineeritud kurk ning pane valmis marineeritud sibul.
Burgeri valmistamiseks poolita jahtunud kanafileed. Tõsta peale majonees ning raputa näpuotsaga tšillihelbeid. Tõsta iga burgeri vahele paar viilu peekonit, tomatirattad, värsket kurki, viil juustu, marineeritud kurki ja sibulat. Kata burger teise fileekukliga ning naudi!