Retseptid

Kanaburger

Koostisosad

Sul läheb vaja
4 tk Eestimaine broileririnnafilee
8 peekoniviilu
2 tomatit
0,5 kurki
4 viilu juustu, nt Cheddari juustu
100 g marineeritud kurki
1 dl marineeritud sibulat
1 dl majoneesi
näpuotsaga tšillihelbeid
maitsestamiseks soola ja pipart
praadimiseks õli

Valmistamine

Prae 4 kanafileed, maitsesta ja tõsta kõrvale jahtuma.

Prae ka peekoniviilud. Viiluta tomatid ja pool kurki. Valmista ette ja vajadusel viiluta marineeritud kurk ning pane valmis marineeritud sibul.

Burgeri valmistamiseks poolita jahtunud kanafileed. Tõsta peale majonees ning raputa näpuotsaga tšillihelbeid. Tõsta iga burgeri vahele paar viilu peekonit, tomatirattad, värsket kurki, viil juustu, marineeritud kurki ja sibulat. Kata burger teise fileekukliga ning naudi!

4 inimest
Seotud tooted