Sul läheb vaja | |
---|---|
600 g | Eestimaine broileririnnafilee |
1 tl | riivitud ingverit |
0,5 dl | magusat sojakastet |
8 | rosmariinioksa või 4 sidrunheina vart |
Salat | |
3 dl | keedetud kinoad |
pool | arbuusi |
200 g | fetajuustu |
maitse järgi | laimikoort |
maitse järgi | soola |
Tükelda kanafilee. Lisa riivitud ingver, magus sojakaste ja sega kanafilee marinaadiga kokku. Magusa sojakastme saad kodus teha ka ise, segades kokku võrdse osa tavalist sojakastet ning fariinsuhkrut.
Torka kana ürdivarraste otsa, hästi sobivad selleks sidrunheina või rosmariini oksad, mis on tugevad ja puitunud. Lase kanal vähemalt 15 min vardas maitsestuda. Seejärel grilli või küpseta kanavardaid pannil, kuni need on saanud kauni kuldpruuni jume.
Salati valmistamiseks tükelda arbuus, lisa kõik koostisosad kaussi ja sega hästi kokku. Riivi maitse järgi peale laimikoort ning vajadusel maitsesta soolaga.