Retseptid

Kana-puraviku panniroog kõrvitsaga

Koostisosad

Sul läheb vaja
400 g Easy to Fry
Puraviku-röstsibula kanafileeribad
2 dl hirssi
200 g kooritud ja tükeldatud kõrvitsat
4,5 dl vett
soola pipart
Praadimiseks:
õli
Serveerimiseks:
tüümianioksi

Valmistamine

Kuumuta hirssi veidi potipõhjas, lisa kuum vesi ning veidi soola. Kata pott kaanega ja lase vaiksel tulel 5 minutit podiseda. Lisa tükeldatud kõrvits, sega kergelt ja lase kaane all veel 10 minutit podiseda või kuni vedelik on imendunud ja kõrvits pehme. Kuumuta pannil õli sees kanafileeribad vastavalt pakendi juhistele valmis ja sega hirsi-kõrvitsaseguga kiirelt läbi. Puista peale tüümianilehti ja vajadusel maitsesta soola-pipraga.

Retsept ja foto: Britt Paju