Sul läheb vaja | |
---|---|
400 g | Easy to Fry Puraviku-röstsibula kanafileeribad |
2 dl | hirssi |
200 g | kooritud ja tükeldatud kõrvitsat |
4,5 dl | vett |
soola pipart | |
Praadimiseks: | |
õli | |
Serveerimiseks: | |
tüümianioksi |
Kuumuta hirssi veidi potipõhjas, lisa kuum vesi ning veidi soola. Kata pott kaanega ja lase vaiksel tulel 5 minutit podiseda. Lisa tükeldatud kõrvits, sega kergelt ja lase kaane all veel 10 minutit podiseda või kuni vedelik on imendunud ja kõrvits pehme. Kuumuta pannil õli sees kanafileeribad vastavalt pakendi juhistele valmis ja sega hirsi-kõrvitsaseguga kiirelt läbi. Puista peale tüümianilehti ja vajadusel maitsesta soola-pipraga.
Retsept ja foto: Britt Paju