Sul läheb vaja | |
---|---|
400 g | Eestimaine broileririnnafilee sisetükk |
100 g | riisinuudleid |
3 | küüslauguküünt |
1 | punane tšilli |
paarisentimeetrine jupp | ingverit |
1 | punane paprika |
140 g | suvikõrvitsat |
peotäis | spinatilehti või lehtkapsast |
4 sl | tumedat sojakastet |
2 sl | (kookos)õli |
hakitud rohelist sibulat serveerimiseks |
Poolita sisefileed, haki küüslauguküüned, ingver ja seemnetest puhastatud tšilli. Tükelda paprika ja suvikõrvits. Kuumuta (vokk-)pannil õli ja pruunista kiirelt kanafileed. Tõsta need korraks pannilt ja lisa sinna hakitud küüslauk, ingver ning tšilli. Sega kiirelt u 30 sekundi jooksul, seejärel lisa sojakaste, paprika, kana ja suvikõrvits ning lehtkapsas. Lase u 3 minutit podiseda, seejärel lisa kurnatud nuudlid ja kui kasutad hoopis spinatit, siis lisa see nüüd. Sega läbi, lisa hakitud sibul ja serveeri kohe.
Retsepti autor: Britt Paju