Kana-nuudli vokiroog sojakastmega

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

400 g Eestimaine broileririnnafilee sisetükk
100 g riisinuudleid
3 küüslauguküünt
1 punane tšilli
paarisentimeetrine jupp ingverit
1 punane paprika
140 g suvikõrvitsat
peotäis spinatilehti või lehtkapsast
4 sl tumedat sojakastet
2 sl (kookos)õli
hakitud rohelist sibulat serveerimiseks

Valmistamine

Poolita sisefileed, haki küüslauguküüned, ingver ja seemnetest puhastatud tšilli. Tükelda paprika ja suvikõrvits. Kuumuta (vokk-)pannil õli ja pruunista kiirelt kanafileed. Tõsta need korraks pannilt ja lisa sinna hakitud küüslauk, ingver ning tšilli. Sega kiirelt u 30 sekundi jooksul, seejärel lisa sojakaste, paprika, kana ja suvikõrvits ning lehtkapsas. Lase u 3 minutit podiseda, seejärel lisa kurnatud nuudlid ja kui kasutad hoopis spinatit, siis lisa see nüüd. Sega läbi, lisa hakitud sibul ja serveeri kohe.