Retseptid

Kana-kõrvitsa plaadipirukas

Koostisosad

Sul läheb vaja
2 pakki Delikatess-kanahakklihasegu
780 g Kõrvitsa viljaliha
500 g Pärmi-lehttaigent
100 g Sinihallitusjuustu
1 (90 g) Sibul
200 ml Kohvikoort
2 spl Õli
1 spl Võid
3 Küüslauguküünt
2 Muna
Soola, pipart

Valmistamine

Prae pannil kanahakkliha, maitsesta soola ja pipraga. Riivi kõrvits jämeda riiviga, haki sibul ja küüslauk peeneks. Pane pannile õli ja või, lase võil sulada ja lisa siis hakitud sibul ja küüslauguküüned. Kuumuta paar minutit ja lisa siis kõrvits. Kuumuta koos kõrvitsaga veel paar minutit ja tõsta tulelt. Piruka kokkupanemiseks rulli pärmi-lehttaigen õhemaks, nii et see sobituks ahjuplaadile. Pane taigna peale pool kõrvitsa segust, siis kogu praetud hakkliha ja siis uuesti peale ülejäänud kõrvitsa segu. Viimaks kuumuta väikeses potis kohvikoor ja murenda kuuma koore sisse sinihallitusjuust. Sega läbi ja lase veidi jahtuda. Seejärel klopi segu sisse kaks muna ja nirista segu ühtlaselt piruka peale. Küpseta pirukat 180 kraadises ahjus 20 minutit.

20 inimest 40 minutit
Seotud tooted