Retseptid

Kana-köögivilja püreesupp

Koostisosad

Sul läheb vaja
150 g Eestimaise broilerifilee tükid
250 g Suvikõrvitsat
120 g Porgandeid
500 ml Vett
100 ml Kohvikoort
1 sl Õli
1 sl Võid
1 tl Soola
2 Küüslauguküünt
1 Kartul
1 Väike sibul
Saiakuubikuid serveerimiseks

Valmistamine

Esmalt koori ja tükelda kõik köögiviljad. Sibul ja küüslauk lõika peeneks, kartul ja suvikõrvits tükelda kuubikuteks ning porgandist lõika õhukesed kettad. Seejärel pane paksupõhjalisse potti või ja õli, lase sulada ning lisa siis hakitud küüslauk ja sibul. Kuumuta pidevalt segades kuni sibul muutub klaasjaks. Seejärel lisa ülejäänud köögiviljad ja kanafileetükid, vala peale kuum vesi, lisa sool ja lase supil ca 10 minutit tasasel tulel podiseda. Viimaks tõsta pott tulelt, püreesta ja siis lisa kohvikoor. Tõsta pott veelkord tulele tagasi, lase keema tõusta ja serveeri koos röstitud saiakuubikutega.

2-3 inimest 20 minutit
Seotud tooted