Retseptid

Kaerahelbepuder kanafilee hakkliha ja lehtkapsaga

Koostisosad

Sul läheb vaja
100 g Fitness kanafilee hakkliha
35 g täistera kaerahelbeid
2 dl + 1 sl kanapuljongit
väike peotäis lehtkapsalehti
¼ avokaadot
1 tl pestot
näpuotsaga küüslaugupulbrit
Soovi korral:
kõrvitsaseemneid

Valmistamine

Rebi lehtkapsas väiksemateks tükkideks, lisa pesto ja mudi lehti käte vahel, kuni need pehmenevad. Lase puljong keema tõusta ja lisa kaerahelbed. Keeda vaiksel kuumusel u 10 minutit või kuni kaerahelbed on parajalt pehmed. Vajadusel lisa veidi vett. Samal ajal kuumuta nakkumisvabal pannil segades nii 5 minuti jooksul ja tugevamal kuumusel koos 1 sl puljongiga hakkliha. Segamise ajal lisa ka küüslaugupulber ja maitsesta segu soola-pipraga.

Kui puder on valmis, sega pool hakklihast pudru hulka. Tõsta puder kaussi ja kata ülejäänud hakklihasegu, avokaadoviilude ja lehtkapsaseguga. Soovi korral lisa veidi kõrvitsaseemneid ja maitsesta soolaga.

Retsept ja foto: Britt Paju

1 inimest
Seotud tooted