Retseptid

Juustu-peekoni kanatasku

Koostisosad

Sul läheb vaja
4 tk Eestimaine broilerifilee
60 g Cheddari juustu
60 g toorsuitsupeekoni kuubikuid
näpuotsaga soola
maitse järgi ürte
Salat:
15 kirsstomatit
1 punane sibul
peotäis krutoone
maitse järgi rohelist tšillit
maitse järgi tilli
serveerimiseks palsamiäädikat

Valmistamine

Lõika kanafileesse taskud ja täida iga tasku Cheddari juustu ning toorsuitsupeekoni kuubikutega. Kinnita tasku tikuga. Maitsesta filee soola ning meelepäraste ürtidega, meie kasutasime näiteks rosmariini ja peterselli. Küpseta kanataskuid 180-kraadises ahjus umbes 20 minutit või kuni filee on valminud.

Salati valmistamiseks poolita kirsstomatid, lõika sibul ning tükelda tšilli ja till. Aseta kõik koostisosad kaussi. Lisa krutoonid ja sega kõik läbi. Maitsesta palsamiäädikaga!

4 inimest
Seotud tooted