Sul läheb vaja | |
---|---|
1 viil | juuretisesaia (või muud meelepärast, nt sepikut või täisteraleiba) |
1 | Eestimaise broileririnnafilee minutipihv |
0,5 | väiksemat avokaadot |
kurgiviile | |
1-2 | redist |
rediseidusid | |
sorts | sidrunimahla |
peotäis | salatilehti (soovi korral) |
soola, pipart | |
veidi | õli praadimiseks |
Kuumuta pannil veidi õli ja prae eelnevalt soola-pipraga maitsestatud minutipihvi mõlemalt poolt u 1 minut. Lase pihvil fooliumi all mõni minut puhata. Selle aja jooksul rösti sai kergelt ja kata avokaadoviiludega. Aseta peale fileepihv, redise- ja kurgiviilud ning idud. Soovi korral lisa ka salatilehti. Maitsesta võileib sortsu sidrunimahlaga ja lisa vajadusel veel veidi soola-pipart.
Retsept ja foto: Britt Paju