Retseptid

Hernepüreesupp suitsukana ja krõbeda küüslaugusaiaga

Koostisosad

Sul läheb vaja
1 pakk Suitsutatud kana kintsuliha
400 g Külmutatud herneid
700 ml Vett
50 g Võid
1 spl Hakitud värsket peterselli
1 Suur kartul
1 Puljongikuubik
1 Ciabatta
½ Porrut
Sool

Valmistamine

Tee ciabatasse sisselõiked. Maitsesta toasoe või hakitud peterselli ja soolaga ning täida ciabatta maitsevõiga. Võta küpsetuspaber, niisuta seda veega ja mässi see ciabatta ümber (nii ei kuiva see liigselt ära) . Küpseta 210 C ahjus 10 min, kuni ciabatta on pealt krõbe. Valmista veest ja puljongikuubikust puljong. Puhasta ja viiluta porru ning prae paar minutit paksupõhjalises potis võis. Kalla peale puljong. Koori ja tükelda kartul ning lisa puljongisse. Keeda u 10 min kuni kartul on pehme. Kalla puljongisse ka herned (tõsta mõned herned serveerimiseks kõrvale). Lase supp keema ning tõsta tulelt. Püreesta veidi jahtunud supp, vajadusel maitsesta soolaga ning serveeri viilutatud või tükeldatud suitsutatud broileriga.

4 inimest 30 minutit
Seotud tooted