Koostisosad
Näpuvõileivad |
8 viilu |
Saia/leiba (soovitavalt ümara kuju) |
2-3 |
Paprikat |
1-2 |
Porrut |
1 |
Zucchini |
|
Peterselli |
|
Oliiviõli |
|
Soola ja pipart |
Kaste |
2 dl |
Maitsestamata jogurtit |
1 |
Šalottsibul |
|
Soola ja pipart |
Valmistamine
Lõika paprika pooleks ja grilli. Viiluta zucchini ja porrulauk ca 0,5 cm paksusteks viiludeks, pintselda oliiviõliga, maitsesta soola-pipraga ning grilli. Haki petersell peeneks ja lisa see grillitud köögiviljadele. Maitsesta saadud segu oliiviõli, soola ja pipraga. Kanafileed grilli keskmise kuumuse juures 5-6 minutit mõlemalt poolt. Seejärel jahuta neid 4-5 minutit. Koori šalottsibul, riivi ning sega kokku kaussi valatud maitsestamata jogurtiga. Maitsesta segu soola ja pipraga. Määri leib/sai oliiviõliga ning grilli mõlemalt poolt. Jaga köögiviljasegu 4 portsjoniks ning aseta see hamburgeri moodi leiva/saia vahele. Serveeri grillitud fileed näpuvõileibade ja jogurtikastmega.