Retseptid

Grillitud kanafilee näpuvõileibadega

Koostisosad

Sul läheb vaja
3-4 Eestimaine broilerifilee
Näpuvõileivad
8 viilu Saia/leiba (soovitavalt ümara kuju)
2-3 Paprikat
1-2 Porrut
1 Zucchini
Peterselli
Oliiviõli
Soola ja pipart
Kaste
2 dl Maitsestamata jogurtit
1 Šalottsibul
Soola ja pipart

Valmistamine

Lõika paprika pooleks ja grilli. Viiluta zucchini ja porrulauk ca 0,5 cm paksusteks viiludeks, pintselda oliiviõliga, maitsesta soola-pipraga ning grilli. Haki petersell peeneks ja lisa see grillitud köögiviljadele. Maitsesta saadud segu oliiviõli, soola ja pipraga. Kanafileed grilli keskmise kuumuse juures 5-6 minutit mõlemalt poolt. Seejärel jahuta neid 4-5 minutit. Koori šalottsibul, riivi ning sega kokku kaussi valatud maitsestamata jogurtiga. Maitsesta segu soola ja pipraga. Määri leib/sai oliiviõliga ning grilli mõlemalt poolt. Jaga köögiviljasegu 4 portsjoniks ning aseta see hamburgeri moodi leiva/saia vahele. Serveeri grillitud fileed näpuvõileibade ja jogurtikastmega.

4 inimest 20 minutit
Seotud tooted