Retseptid

Fileevardad mango- ja kurgisalsaga

Koostisosad

Sul läheb vaja
1 pakk FITNESS fileevardad mango ja tšilliga
Mangosalsa:
0,5 mangot
¼ punast sibulat
0,5 punast tšillit
0,5 laimi koor ja mahl
1 sl hakitud koriandrilehti
Kurgisalsa:
2-3 väikest kurki
0,5 rohelist tšillit
0,5 laimi koor ja mahl
0,5 küüslauguküünt
1 sl hakitud koriandrilehti
1 rohelise sibula vars
Vaagnale:
mandleid
redisesektoreid
kurgiviile
Rooma salati lehti
maasikaid
mangot
Kreeka jogurtit

Valmistamine

Mangosalsa valmistamiseks koori mango ja lõika väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja tšilli ning sega kõik kokku koos riivitud laimikoore ja laimist pigistatud mahla ning hakitud koriandriga. Lisa näpuotsaga soola ja lase külmikus võimalusel 30 minutit maitsestuda.

Kurgisalsa valmistamiseks lõika kurgid väikesteks kuubikuteks, lisa hakitud tšilli ja hakitud roheline sibul ning riivitud või läbi küüslaugupressi surutud küüslauk. Sega kõik kokku koos koriandrilehtede ja laimikoore ning-mahlaga ja lisa näpuotsaga soola. Lase samuti külmikus u 30 minutit maitsestuda.

Serveerimiseks küpseta fileevardaid vastavalt pakendi juhistele ja serveeri koos salsadega vaagnal. Soovi korral lisa ka muid lisandeid suupistevaagnale: näiteks mandleid, redisesektoreid, kurgiviile, Rooma salati lehti, maasikaid, mangot,  Kreeka jogurtit.

Retsept ja foto: Britt Paju