Retseptid

Cajun-vürtsidega kanatakod

Koostisosad

Sul läheb vaja
1 pakk Fitness! Tulised cajun-vürtsidega broileririnnafileed
8-10 väikest nisutortiljat
2 avokaadot
2 tomatit
1 roheline tšillipipar
1 küüslauguküüs
1 eelkeedetud maisitõlvik
2 laimi
suur peotäis salatisegu
suur peotäis koriandrilehti

Valmistamine

Tükelda tomatid ja tšilli peeneks ning haki küüslauk. Eemalda avokaadodelt viljaliha ja suru see kahvli abil kausis peeneks. Lisa ühe laimi mahl, hakitud tšilli ja 2 sl hakitud koriandrilehti ning sega kokku. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta serveerimiskaussi ning puista saadud guacamolele 2-3 sl hakitud tomateid. Ülejäänud tomatid sega hakitud küüslaugu ja poole laimi mahlaga ning lisa samuti soola-pipart ning hakitud koriandrilehti. Tõsta teise serveerimiskaussi. Grilli broilerifileed vastavalt pakendi juhistele ja lisa grillile ka maisitõlvik ning pruunista see kergelt igast küljest mõne minuti jooksul. Lõika maisiterad tõlvikult maha ja tõsta eraldi serveerimiskaussi. Kuumuta grillil kiirelt ka tortiljad. Lõika fileed viiludeks ja serveeri koos avokaadodest valmistatud guacamole, tomatitest tehtud värske salsa, maisi, salatilehtede ja tortiljadega. Juurde paku laimiviive ja koriandrilehti ning lase igal sööjal takod laual olevast toidukraamist ise kokku panna.

Retsept ja foto: Britt Paju