Sul läheb vaja | |
---|---|
1 | keskmise suurusega lillkapsas |
1 dl | parmesani |
1 sl | kappareid |
4 | Eestimaise broileririnnafilee minutipihv |
1,5 dl | jahu |
2 | muna |
1,5 dl | riivsaia |
1 tl | riivitud sidrunikoort |
2 dl | Kreeka jogurtit |
1 sl | oliiviõli |
peotäis | hakitud peterselli |
sorts | sidrunimahla |
soola, pipart |
Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika lillkapsas püstipidi paarisentimeetristeks viiludeks ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale õli, maitsesta soolaga ja lisa kapparid. Küpseta u 15 minutit, seejärel pööra kapsaviiludel teine külg ja küpseta veel 10 minutit. Lisa parmesan ja jäta kapsas veel paariks minutiks ahju, kuni juust on sulanud.
Kuivata kana ja maitsesta soola-pipraga. Pööra kanatükke jahus, seejärel kasta lahti klopitud munasegusse ning lõpetuseks korraks ka riivsaia sisse. Kuumuta pannil õli ja prae kanašnitsleid mõlemalt poolt u 3-4 minutit. Sega kokku jogurt, hakitud petersell, sorts sidrunimahla ja õli ning maitsesta kaste soola-pipraga. Serveeri kanašnitsleid koos lillkapsaviiludega ja kõrvale paku jogurtikastet.