Retseptid

Broilerišnitslid küpsetatud lillkapsa ja jogurtikastmega

Koostisosad

Sul läheb vaja
1 keskmise suurusega lillkapsas
1 dl parmesani
1 sl kappareid
4 Eestimaise broileririnnafilee minutipihv
1,5 dl jahu
2 muna
1,5 dl riivsaia
1 tl riivitud sidrunikoort
2 dl Kreeka jogurtit
1 sl oliiviõli
peotäis hakitud peterselli
sorts sidrunimahla
soola, pipart

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika lillkapsas püstipidi paarisentimeetristeks viiludeks ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nirista peale õli, maitsesta soolaga ja lisa kapparid. Küpseta u 15 minutit, seejärel pööra kapsaviiludel teine külg ja küpseta veel 10 minutit. Lisa parmesan ja jäta kapsas veel paariks minutiks ahju, kuni juust on sulanud.

Kuivata kana ja maitsesta soola-pipraga. Pööra kanatükke jahus, seejärel kasta lahti klopitud munasegusse ning lõpetuseks korraks ka riivsaia sisse. Kuumuta pannil õli ja prae kanašnitsleid mõlemalt poolt u 3-4 minutit. Sega kokku jogurt, hakitud petersell, sorts sidrunimahla ja õli ning maitsesta kaste soola-pipraga. Serveeri kanašnitsleid koos lillkapsaviiludega ja kõrvale paku jogurtikastet.