Broilerišašlõkk nektariinisalatiga

4 inimest
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

1 pakk BBQ-virsiku broilerišašlõkk kintsulihast
2 nektariini
100 g rediseid
0,5 väiksemat punast sibulat
1 avokaado
suur peotäis salatilehtede segu
2 sl punast veiniäädikat
1/4 tl suhkrut
3 sl oliiviõli
0,5 tl tüümianilehti ja mõned tüümanioksad
soola-pipart

Valmistamine

Viiluta kooritud sibulad õhukeselt ja sega veiniäädikaga ning maitsesta kergelt soola ja suhkruga. Lase maitsestuda. Lõika mõlemad nektariinid neljaks sektoriks ja määri lõikepind kergelt õliga. Lüki kanaliha varrastele ja grilli vastavalt pakendi juhistele. Grilli paari minuti jooksul kergelt ka nektariinid. Klopi väiksema vispli abil kausipõhjas kastmeks õli ja 2 sl sibulate marinerimisvedelikku. Lisa tüümian, salat, tükeldatud avokaado ja viilutatud redised ning marineeritud sibul ja grillitud nektariinid ning sega läbi. Serveeri koos broilerišašlõkiga ja kaunista tüümianiokstega.