Sul läheb vaja | |
---|---|
1 pakk | Šašlõkivorstid broilerilihast |
8 | keedetud noort kartulit |
200 g | suvikõrvitsat |
100 g | rediseid |
suur peotäis | salatisegu |
peotäis | basiilikulehti |
Sidrunivinegreti valmistamiseks riivi sidrunilt umbes pool teelusikatäit koort ja pigista sidrunist mahl välja. Lisa mahlale sidrunikoor ja muud kastme komponendid ning klopi segu tugevalt , kuni see muutub kreemjaks. Võid selleks kasutada visplit või valada koostisosad hoopis keeratava kaanega purki ja seda tugevalt loksutada. Poolita kartulid ja viiluta suvikõrvitsad ning sega need supilusikatäie kastmega. Grilli vorste vastavalt pakendi juhistele ja tõsta grillile ka kartulid-suvikõrvitsad ning grilli kergelt mõlemalt poolt u 5 minuti jooksul. Viiluta redised ja sega koos kartulite ja suvikõrvitsaviilude ning salatiseguga ja lisa maitse järgi veel sidrunikastet. Serveeri grillitud vorste koos salatiga ja puista peale basiilikulehti.
Järele jäänud kastet hoia külmikus ja kasuta ära nädala jooksul.
Retsept ja foto: Britt Paju