Sul läheb vaja | |
---|---|
2 | Eestimaine broileririnnafilee |
4 viilu | Rakvere ameerikapärase toorsuitsupeekoni viilud ja BBQ-kaste |
0,5 | küpset ananassi |
hakitud peterselli |
Pane 2–4 puidust grillvarrast vähemalt 30 minutit enne grillima asumist vette likku. Koori ja tükelda ananass u 3 cm tükkideks ja lõika sarnase suurusega tükid ka broilerifileest. Lüki vardasse peekoniots ja pärast seda ananassitükk, siis tõmba üle ananassi vardasse jälle peekon ning seejärel kanatükk. Jätka peekoni-ananassi-kana vaheldumisi vardasse lükkimist, kuni ruumi jagub, nii et saad kena siksakina lookleva peekoniga varda. Korda sama ka ülejäänud varrastega. Grilli madalal kuumusel kuldpruuniks, pintselda vardaid peekonipakis leiduva BBQ-kastmega ja kuumuta veel hetkeks. Serveerimisel puista peale hakitud peterselli.
Retsept: Britt Paju, foto: Toomas Tikenberg.