Retseptid

Ameerikapärase toorsuitsupeekoni ja BBQ-kastmega „kananassivardad“

Koostisosad

Sul läheb vaja
2 Eestimaine broileririnnafilee
4 viilu Rakvere ameerikapärase toorsuitsupeekoni viilud ja BBQ-kaste
0,5 küpset ananassi
hakitud peterselli

Valmistamine

Pane 2–4 puidust grillvarrast vähemalt 30 minutit enne grillima asumist vette likku. Koori ja tükelda ananass u 3 cm tükkideks ja lõika sarnase suurusega tükid ka broilerifileest. Lüki vardasse peekoniots ja pärast seda ananassitükk, siis tõmba üle ananassi vardasse jälle peekon ning seejärel kanatükk. Jätka peekoni-ananassi-kana vaheldumisi vardasse lükkimist, kuni ruumi jagub, nii et saad kena siksakina lookleva peekoniga varda. Korda sama ka ülejäänud varrastega. Grilli madalal kuumusel kuldpruuniks, pintselda vardaid peekonipakis leiduva BBQ-kastmega ja kuumuta veel hetkeks. Serveerimisel puista peale hakitud peterselli.

Retsept: Britt Paju, foto: Toomas Tikenberg.

2-4 inimest
Seotud tooted