Sul läheb vaja | |
---|---|
2 | Eestimaine broileririnnafilee |
2 | tomatit |
1 | sibul |
2 | küüslauguküünt |
300 g | kooritud ja tükeldatud kõrvitsat |
400 g | tomatikastmes valgeid konservube |
0,5 | punast tšillikauna või näpuotsaga tšillihelbeid |
2 sl | riivitud parmesani |
1 sl | õli |
0,5 tl | kuivatatud tüümiani või paar värsket tüümianioksa |
peotäis | basiilikulehti |
soovi korral keedetud täisterariisi serveerimiseks |
Haki sibul, küüslauk ja seemnetest puhastatud tšilli ning kuumuta pannil õlis keskmisel kuumusel u 5 minutit. Lisa kõrvits, tükeldatud tomatid ja oad ning tüümian ja sega kõik omavahel läbi. Vala segu ahjuvormi ning lisa soola-pipraga maitsestatud kanafileed. Puista fileedele riivjuust ja küpseta 200-kraadises ahjus u 25 minutit, kuni kõrvits on pehmenenud. Puista peale basiilikulehti ja serveeri näiteks koos keedetud punase või täisterariisiga.
Retsept ja foto: Britt Paju