Retseptid

Aasiapärase vimkaga kanaburger punase kapsa salatiga

Koostisosad

Sul läheb vaja
600-700 g Fitness kanafilee hakkliha
1 küüslauguküüs
1 sl Tai punast karripastat
2 rohelise sibula vart
peotäis koriandrilehti
4 burgerikuklit
soola
pisut õli
Salat
250 g punast kapsast
1 cm paksune ingveriviil
0,5 tl seesamiõli
julge sorts laimimahla
Laimimajonees
1 dl majoneesi
1 laim

Valmistamine

Haki peeneks küüslauguküüs, koriandrilehed  ja rohelise sibula alumine heledam osa. Sega broilerihakkliha karripasta ja hakitud koostisosadega ning maitsesta soolaga. Lase maitsestuda niikaua kuni valmistad salati ja majoneesi. Selleks haki kapsas peeneks ning samuti ka hakklihasegust järele jäänud roheline sibul. Koori ingver ja riivi või haki võimalikult peeneks. Sega köögiviljad kokku ja lisa seesamiõli, laimimahl ja pisut soola. Sega majonees riivitud laimikoore ja –mahlaga. Nüüd jaga hakklihasegu neljaks ja vormi märgade käte vahel burgerisaia suurusteks pihvideks. Määri pihvid kergelt õliga ja küpseta  grillil mõlemalt poolt 2-3 minutit ja lase samapalju fooliumi all puhata, siis saab burger mahlasem. Kuumuta saiapoolikuid grillil, määri mõlemad pooled majoneesiga, tõsta alumisele poolele pihv ja sellele paar supilusikatäit kapsasalatit. Kata pealmise osaga ja serveeri kohe.

 

4 inimest
Seotud tooted