Sul läheb vaja | |
---|---|
1 pakk | Broileri rinnafileeribad köögiviljadega |
1 | värske baguette |
1 | suur porgand |
4-5 sl | majoneesi |
1-2 tl | sriracha tšillikastet |
1 | laim |
peotäis koriandrilehti | |
ja/või hakitud rohelist sibulat |
Sega majoneesist ja srirachast valmis kaste. Viiluta kurk ja lõika porgand ribaks (kasuta selleks näiteks julienne lõikurit või koorimisnuga), võid viimase aga ka jämeda riiviga riivida. Sega nii kurk kui porgand vähese soola ja sortsu laimimahlaga ning jäta maitsestuma. Lõika pikkupidi pooleks sai. Valmista pannil kanafileeribad vastavalt pakendi juhisele. Määri saia lõikepinnad kastmega (ülemisele poolele määri seda vaid õige kergelt), tõsta alumisele saiapoolele kanasegu, seejärel porgand, kurk, koriandrilehed ja/või roheline sibul ja nirista peale laimimahla. Tõsta peale ülemine osa ja lõika sobiva suurusega tükkideks. Söö kas soojalt või külmalt.
Retsept ja foto: Britt Paju